Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Vægt er en ubehagelig opfindelse, man bør afskaffe hurtigst muligt. Jeg har gennem det meste af mit liv vejet lige tilpas uden at røre en finger. Så beslutter jeg mig for at blive sund, holder op med at ryge, skærer drastisk ned på sukker, spiser næsten vegetarisk, cykler 18 km om dagen, styrketræner 2-3 gange om ugen og dyrker yoga 2-3 gange om ugen, går i saunagus, har en 80% økologisk husholdning osv osv…you get the picture – klidmoster og rå spelt.

Og hvad sker der, man belønnes med en overvægt – for første gang i mit liv. Dvs. pt. står vægten på 3 kilo mere end jeg ønsker at veje og min mave er lidt for rund. Undskyld, hvad gik der galt – er det sådan en knibtangsmanøvre – kroppen registrerer man bliver sund og så forøger den vægten for at sikre man fortsætter? Ærlig talt krop – skodkoncept, hold op med det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *