Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Jeg er i bund og grund en rejsende sjæl og stod det til mig vil jeg gerne genfødes som nomade. Jeg får dette dybe jagende sug i maven og hjertet, når jeg ser billeder fra for mig uudforsket land og jeg forsøger at dulme det med små hurtige ture ud i Europa, fordi tiden og økonomien ikke tillader mig det helt store fix.

I år kommer jeg ikke til at rejse mere, men planen for 2009 er NYC, Seoul og Amsterdam – jeg ved 2010 kommer til at stå på Asien igen – Korea kombineret med Kina er den løse plan, men så tror jeg det snart må blive tid for Indien og jeg mangler jo også at snuse til hele mellemøsten, Australien og Afrika.

Must see: Indien, Zansibar, Andalusien, Vietnam, Mongoliet, Yemen, Canada, Nordkap, Thailand, Tibet, Australien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *