Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

London. Da jeg nu har blogget om en af de mindre heldige ting i mit liv, så skal I da også have en af de gode. Eat my Shorts holder en lille ferie, sådan helt for mig selv uden børn og mand. Tro det eller ej jeg har aldrig været i London, så nu skal de korte ben slides ned til 10 cm. når jeg skal besøge gode museer, vandre langs Themsen og over broerne samt se en del til de ufatteligt mange butikker og markeder. Kunsten er at få en god tur ud af det og bruge et minimum af penge, så kun et par sko til datteren og ingen til mor her.

Jeg går glip af Danmarkspremieren på Blogradio, men satser på man kan lytte til deres program retrospektivt.

Vi ses på onsdag – nååh nej, det bliver sikkert først senere, da resten af ugen er booket ud med al det jeg har udskudt grundet…alt mulig andet. Ufatteligt som man kan stå i vejen for sig selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *