Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Kender I det, med at man er træt af sig selv og bare gerne vil undslippe sig selv. Det er en følelse, der til tider stiger op i mig med usvigelig sikkerhed og lige så sikkert er det, at man aldrig kan undslippe sig selv. Jeg plejer at gå i seng og sove, når den slags følelser baner sig vej op i mig.

Kunne man tage ferie fra sig selv er jeg sikker på at det rejsebureau, der tilbyder denne service lynhurtigt ville blive særdeles velhavende.

Jeg har været en tur i London og det var rigtig dejligt. Jobbet havde gavmildt stillet rejse og hotel til rådighed, så det var 5 dages besøg, hvor jeg både var på Tate, National Gallery, Harrods, Speakers Corner samt kørte rundt i en turistbus og så hele Londons indre by. Jeg kan varmt anbefale turistbussen. Har man aldrig været i London før, så er man sikker på meget trætte fødder og en ufattelig masse tid i The Underground. For små 17£ kan man i et døgn køre rundt så meget man lyster og hoppe af ved de seværdigheder, man ønsker. Samtidig får man en guide, der fortæller én om alle de historiske detaljer, man lige havde misset i guidebogen. Det var alle pengene værd på trods af et lettere hedeslag (jaja, 29 grader havde min krop ikke vænnet sig helt til endnu). Alt i alt klarede jeg turen for 250£ og så havde jeg endda en del gaver med hjem til ungerne.

Men London var jo ikke en ferie væk fra mig selv, jeg slæbte mig selv med. Jeg ville gerne være en anden bare for en uge. Faktisk kunne jeg godt tænke mig at være en mand, da jeg altid har lidt af en mindre penismisundelse, der ville fuldende Freuds værker og ændre menneskehedens historie.

Men da jeg ikke kan holde ferie fra mig selv, så slæbte jeg rundt på resterne af mig selv og den del af mig ønskede heller ikke at være sammen med mig. Måske jeg bare skulle se at få en hel nats søvn – jeg ser dobbelt og min hjerne minder om havregrød.

Samtale fremmer forståelsen, så en tiltrængt samtale med ex-partneren satte tingene i et nyt og gavnligt lys. Lysten til at transmogriffe ham forsvandt næsten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *