Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Vinterens træthed og trykken letter i horisonten – lyset melder sin ankomst og jeg lægger som sædvanligt grandiose planer for mig selv. Nogle realiseres og andre forbliver i et forpuppet udviklingsstadie.

2005 betyder stil og skønhed – det betyder igen, at mit hjem skal smukkeseres indenfor de rammer, jeg nu kan forbedre det (læs begrænset økonomi), mit garderobeskab skal fornys men også mit cyberhjem skal omstruktureres og forskønnes.

Denne blog skal migreres over til eatmyshorts.dk, gullach.dk skal redesignes og gullach.org skal gøres til familieportal, så snart det debatfora, der ligger der, er flyttet til koreklubben.org – som jeg forøvrigt også er med til at pille ved. Deres side skal nemlig redesignes og flyttes til et helt nyt domæne igen inden maj.

Endeligt ligger der et par hjemmesider og venter på at blive skabt – sådan ca. 3 nye hjemmesider ligger og rumsterer i hjernekisten og skal videreudvikles.

Jeg overholder stadig de gode helsevaner lagt i 2004 – styrketræner én gang om ugen og løber på rulleskøjter én gang om ugen, målet er at kunne løbe på rulleskøjter til arbejde til sommer – jeg er ikke helt sikker på, jeg når det, taget i betragtning af jeg stadig ligner bambi på is med et par inliners på – efter forlydender skulle 20 min. hver dag på et balancebræt klare det lille problem, hvilket 20 min. det så skal være ved jeg ikke, men måske man kan klare det, når man laver mad?

Jeg skal begynde på kursus og personlig coach i marts. Min karriere skal nemlig også plejes og jeg kan ikke leve uden at lære nye ting.

Alt i alt er foråret fyldt op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *