Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

jeg er fandme gået hen og blevet old school doven retro internetbruger og spekulerer på om det er tegn på min hjerne lige så langsomt er ved at bære mig over på den anden side – den sure side, den side der ikke kan følge med i hvad ungdommen nu til dags foretager sig, den håbløst uddaterede side.

Det har sneget sig ind på mig over de sidste par år, jeg orkede ikke twitter, jaiku, meebo eller hvad det nu hedder, jeg synes de evindelige netværkstilbud a la facebook, myspace, zyb, kommunikationsforum og linkdin blev trættende og gentagende i en uendelighed. Jeg har set alle datingportalerne, jeg kender til de fleste bloggersoftwares, jeg ved der findes et uendeligt antal hacks der vil gøre min blog til det mest veltilpassede cool applicationjuletræ på denne side af bloggerverdenen.

Jeg ved, der findes et uendeligt antal nye versioner af mit open souce cms, jeg burde få installeret, opdateret og tweaket. Jeg burde få langt 1000 vis af billeder ind på min flickr – og ikke mindst få taget dem. Jeg skal have reinstalleret styresystemet på begge mine computere og koblet min printer til netværket. Summa summarum er jeg er gået totalt sukkerkold på det hele.

Jeg kan lige forholde mig til blogger.com, fordi jeg ikke skal lave andet end logge ind. Jeg er blevet internetfed – er ikke længere oppe på beatet, in front eller hvad pokker jeg nu burde være. jeg vil bare have fred og ro, tid til at slikke sol og spise is og pleje mig selv. jeg burde se det komme, da jeg i sin tid skrottede fjernsynet – trætheden over det forunderlige tidrøveri. Undskyld netværk, undskyld revolutionerende teknologi, men jeg orker simpelthen ikke mere.

Jeg kan bare så godt lide mennesker IRL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *