Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Jaja, jeg ved godt at der kan råbes tudefjæs – men ærlig talt jeg er slet ikke færdig med sommeren.

Alt det ævl om hvor yyyyndig Danmark er fordi der er 4 årstider er noget ævl – der er to årstide – den lyse og den mørke. Den lyse er halvlun (varm bliver den sjældent), luftig og fyldt med summen i de blege nætter med grillugt og løftet om hed sex. Den mørke er grå, regnfuld, kold og lammende – men lugten af våd uld, semidepressioner og overvægt.

Den lyse holder i bedste fald 2½ måned, men mørke 9-10 måneder. 1-0 til den mørke periode.

Jeg kunne seriøst godt tænke mig at bo et sted med en varm årstid året rundt – for det første ville det gøre livet nemmere for min garderobe – ikke noget med at fedte rundt med sæsonpræget sko og tøj (jeg har endnu ikke pakket mit vintertøj ud), dels var der ikke så mange bekymringer om ens ungers tøj nu vitterligt er vandtæt – varmt nok og om hvordan vejret bliver i morgen. Det ville simpelthen være en tankestreng jeg kunne eliminere i mit liv.

Endeligt synes jeg seriøst det er langt sjovere at købe sandaler i stedet for forede vinterstøvler. Måske det hele hænger sammen med jeg ligner en mummitrold om vinteren?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *