Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

vil jeg også være kunstner som Christine Hill – hvad siger du, skal man have talent? Nå ikke…men kunne jeg så ikke bare arve hendes evne til at dekorere sin lejlighed med cool vintage office equipment?

Jeg er elendig til indretning – mit hjem ligner stadig en studenterhybel og intet passer rigtigt sammen. På et eller andet tidspunkt må jeg opgive at forsøge at ligne en udgave af Bo Bedre, men på den anden side – når jeg ikke engang kan få t-shirt og bukser til at passe sammen, hvordan skulle jeg så få et helt hjem til at hænge sammen?

EMS går i skarp sommertræning – hun skal ud og finde STIL et eller andet sted. Måske den findes i den nærmeste Paradis is?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *