Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Så kommer frisk fra fadet mine egne kommententater til mig selv…jeg har nemlig ikke tid til andet pt.

Kommentar: Charlotte din nar, det er sgu da dig selv der planlægger dit liv!

Det er endeligt gået i opfyldelse, jeg har fået mit drømmejob og nu er det officielt. Jeg er superlykkelig og fatter stadig ikke helt, det er mig med hjørnekontoret og de store muligheder. Jeg skal lede Gigtforeningens videncentrum og implementere de videnforandringer, der er indskrevet i deres vision. Jeg glæder mig som et lille barn til den 1. juli.

Kommentar: Charlotte, din heldige kartoffel – hvem bestak du i processen?

Jeg ved godt, der er så mange velmenende råd omkrig det at samtale med ex-partneren og tro mig jeg prøver sgu hver eneste dag. Jeg ved også der er to sider af samme sag og verden er kompleks – men ind imellem har jeg sgu bare lyst til at transmogriffe ham om til en tissemyre.

Kommentar: Så længe du kan se dig selv i spejlet næste dag!

Blogradio gik i luften, lidt indforstået men en god times underholdning. Jeg kan kun konstatere at jeg synes dælme det er svært at blogge. Der er altså lange perioder hvor der ikke sker det store, hvor reflektionerne ikke falder som perler på en snor og ærlig talt – der er en grund til jeg ikke ernærer mig som forfatter!

Kommentar: Tudefjæs!

Skal betale 10.000 kr tilbage i skat – sig mig kan man plukke håret af en skaldet? Bilen lydpotte er ved at ryge, ungerne skal have sommertøj og jeg har en uoverskuelig gæld. Hvordan kan jeg lavtlønnede hårdarbejdende brødfattige akademiker skulle betale en så overvældende sum tilbage – nogle gode råd?

Kommentar: Kunsten at udskyde ting er guddommelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *