Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Helt ærligt, hvor svært kan det være at skrive en 7 siders synopse i december – tænkte jeg optimistisk, da jeg startede på Human Resource Management i august. Det er jo en hel månd og eksamen er ikke før januar. Så kan jeg lige klemme den ind mellem undervisningsprojektfondsansøgninger og projekt Shoestring. Det betyder også jeg har februar til at redesigne hjemmeside, finde investringspenge til Shoestring og arrangere konfirmation for 55 inden bevillingerne til undervisningsprojektet strømmer ind. Som tænkt så gjort og jeg kastede mig med sand dødsforagte ind i ALT – incl. sidejobs som ghostwriter på et par taler eller tre. Nu er problemet bare at hjernen strejker – og med et så stramt skema skal der ikke gå mange dage, før jeg seriøst er på skideren.

TÆNK Charlotte TÆNK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *