Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Første etape af familieferien er tilendebragt helt ude hvor kragerne vender, ja faktisk så langt som man kan komme fra rådhuspladsen, lige overfor denne kirke tilbragte vi overskyede blandede dage med frisk fisk, en travl stedmor, en hellig kilde, a beeshus, god og sød mocca, and a la orange, masser af jydewhist, dameblade, fluer, vesterhavet, mere fisk, en svampeinfektion, cirkus Dannebrog, jødekager, strandingsmuseet, vindmøller, fluer, døde fluer, bløde jyde madrasser, soveposer, badetøj, solhatte, kunsthåndværkermarked og en mor med blandede følelser.

Når jeg får vesterhav og lav himmel i blikket er det altid forbundet med blandede minder. En blanding der består af lillebysladder, salte tårer og fortielse. Jeg fik besøgt min mors grav og måske tilgivet hende – jeg ved det ikke helt endnu.

Under alle omstændigheder fik børnene tørre tæsk i kortspil, badet et par gange i både sø og hav trods ustadigt vejr og kage og is næsten hver dag. Så kan det ikke blive mere ferie. Ferien gav også tid til et besøg hos en af de notoriske tøsebloggere og minsandten om ikke der var varme knus, kaffe på kanden og et blink i øjet. Må jeg anbefale et besøg hos moccapigen både cyber og IRL.

Næste etape består af 1000 måder at undgå udsalget i København på – jeg er seriøst flad efter kamerainvesteringer – der FANDME ikke er kommet endnu på trods af både ny taske og 2 stks. 1 gb SD-ultra II memorycard venter på den. Flab!

Hjernen er gået i feriemode, så der udvikles ikke så meget for tiden, som jeg ellers havde planlagt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *