Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Blogforum2 løb af staben i dag og alt andet lige fik jeg det ud af det at Morten fra Eksponering sagde ja til at kigge på mit arkiv. Manden fortjener respektkudos fra nu af og resten af livet i mine øjne, fordi han vitterligt hjalp mig…*katjiiiing*

Det kan godt være at det eneste kan gjorde var at sætte bindestregen korrekt men alt andet lige gjordet han det – som jeg ikke kunne og i min verden er den enøjede KONGE.

MORTEN I LUV U’ – til tider er verden så smuk, at selv en gammel kone som jeg bliver rørt over al den godhed.

Hvad alle de andre fik ud af det kan læses på blogforums wiki – og nu da arkivet ikke forsvinder ud i det blå overvejer jeg en migrering og måske en fortsættelse – stilen skal dog strammes lidt op, så forvent ikke mirakler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *