Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

…som resultat af en halsonde, der bare ikke vil gå væk, så er Fru Gullachs tålmodighed med sundhed, blåklokker, markblik, smsforvirring og kærlighedssorger bare ikke på sit højeste. Faktisk ligger jeg allermest og er dødtræt – mest af mig selv – med fedtet hår, mens jeg drikker en kaffe og kværner to havregrynssmåkager med chokolade, men hey havregryn er i det mindste sundt.

Min brostensbelagte vej er ved at blive hakket til pindebrænde, så sove kan jeg heller ikke – og facebook vil ikke lade mig logge ind.

Det bliver en skoddag!

2 Comments

  1. :O JEG HÅBER SØRME IKKE DU SPPISER KOREA KLUBBENS SMÅKAGER!!!!! FOR DET ER MEGET FORBUDT, SOM DU NOK SÅ NØJE FORTALTE DIN 16-ÅRIGE-CHOKOLADE-HAVREGRYNSKAGE-AFHÆNGIGE DATTER!

  2. Jojo det er Korea Klubbens småkager, for det er de rester der blev tilovers efter jeg havde åbnet dem til et mødet med KOREA KLUBBEN – bare ærgeligt sonny boy – hahaha. Og de er spist nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *