Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

…og krybe til korset – jeg har installeret wordpress – jeg skulle bruge en simpel softwareløsning til tekst men med mulighed for et lukket galleri, som selv jeg kunne finde ud af at installere. Efter en del søgen rundt var den bedste løsning wordpress med et hack, der gjorde det muligt at bruge Googles Picasa2 xml eksport (og nej jeg kan ikke vise jer den fulde løsning, da et er en privat familieblog, så gallerierne er lukkede).

Kan du lide google index (jeg elsker det), så garanterer jeg du vil nyde Googles billedsoftware Picasa, den finder billeder på din computer, du ikke selv vidste du havde. For mig var det faktisk en del. Jeg kan kun anbefale den, og har derfor lagt en reklame for den i sidebaren.

Nu håber jeg bare ikke, jeg behøver flere nye programmer – jeg opererer allerede med mambo, så er wordpress kommet til igen. Jeg magler stadig at få ordnet er par subdomæner for slet ikke at snakke om mine hoveddomæner – ak ja, det er ikke meget karneval, jeg har fået danset til i år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *