Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

…at blogge fornuftigt før efter 1. maj. hvor vores nye forbindelse forhåbentligt går i luften. Der skal seriøst samles op på alt og alle.

I mellemtiden vil jeg blot kommentere:
– Kald det dog for fanden Bitch-blogger istedet for tøseblogger!
– Jeg ville gerne komme til den dersens bitchblogger dinner, hvis det havde været en åben social event, hvos man bare mødes og lader netværksmagien gøre sin ting, men jeg har det så svært med selvrefererende events, hvor arrangørerne skal fremtræde som værende fremtrædende. Det minder mig om Guldkorn og musikpriser, hvor indbydelsen allerede fortæller dig, at her skal der ikke udveksles idéer men promoveres social position – og er du ikke noget så “fuck dig” i bedste Annastil – fred være med det, men det er bare ikke mig. Meget lidt innovation kommer ud af sådanne tiltag. Held og lykke med hjertet og karrieren skal det dog lyde herfra og måske jeg kommer til noget andet, hvem ved?
– Så holder jeg meget mere at dette tiltag – to bloggere mødes og en tredie opstår – se det er netværk og udveksling – lad os se hvor længe den lever.

Anyway, jeg er sikkert også bare en sur gammel tante, der savner sim bredbåndsforbindelse – nu har jeg ligesom haft min internetpause og kontempleret over livets dybere mening, nu vil jeg gerne overfaldesurfe igen – pleazeee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *