Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

hvorfor jeg ikke blogger så søsterlystigt længere. Jeg er ganske simpelt fejet af banen af mægden af sexfikserede, lalleglade, berømmelseshungrede, selvudleverende, selviscenesatte, polerede, naive, opstyltede, velmenede blogindlæg i det danske blogland.
Min hjerne har fået hedeslag og har opøvet en nultolerance overfor crap, næsten ligesom appetitten i høj varme reduceres til det basale – masser af vædske og vitaminpiller. Er jeg blevet gammel eller mangler der rugbrød i indlæggene? Denne er ikke undtaget.

Summa sumarum, jeg har mistet lysten til at tænke i blogindlæg – vil tilgengæld gerne reducere mig midlertidigt til en plastikpige, der kun kan sige flickr flickr, skrue mit hoved lidt mere af og fortælle jer om alle de fantastiske knald jeg ikke har fået i varmen. (Konstatering: varmen har gjort mig til en sur tankedøv gammel kælling…deraf manglen på sex og lyst til at fortælle jer om den bette pjalt, jeg rent faktisk tilfældigt får).

Fuck, jeg burde ikke have skrevet dette indlæg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *