Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Jeg troede aldrig, jeg skulle høre mig selv sige dette, da jeg normalt er helt vild med at komme ud og få luftet de små flade ører – men lige nu kan jeg slet ikke overskue jeg skal rejse til London mandag aften.
Det skal vaskes og pakkes og ryddes ud af køleskab. Der skal stryges og sorteres og det hele skal passe i håndbagagen, fordi jeg ikke gider tjekke bagage ind.

Men jeg har lige stillet bilen, pakket ud af en rygsæk, jeg er mørbanket af dårlige senge og alt for megen aktivitet. Jeg er træt, har ikke set kæresten ordentligt længe og vil bare gerne ligge stille med en film og en liter is.

Jeg savner at få kært min træning ind i en rolig rytme, at få gjort rent hjemme og ordnet de mange små ting, der skal ordnes i et hjem der fungerer.

Det er sidste tur i dette efterår – og jeg glæder mig til at sidde helt stille på mit kontor og vide at jeg skal sidde der de næste 2 måneder uden alt for mange falballader.

Comments

  1. nåmn vi kan godt bytte. Jeg er med på den med håndbagagen, men strygning har jeg droppet for mange år siden. og man kan sagtens ligge på langs og lave ingenting i London, hvis det skulle være…. God tur, trods alt – og en mæt miav-hilsen fra ham der Båt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *