Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

-om I finder denne blog interesant
-om jeg er privat eller personlig
-hvor mange der besøger denne side
-om I er enige med mig
-om andre linker til mig
-om jeg overholder de uskrevne regler for weblogs
-om I kan lide mig

Jeg har hyperegoistisk skabt dette lille hjørne af internettet, der udelukkende skal tjene mig, mine lyster og min trang til at nedskrive mine hjerneprutter. Jeg tror ikke det bringer mig tættere på noget som helst andet end mine hjerneprutter og det jeg lærer ud af denne øvelse er udelukkende en læringsproces sat igang af mig selv.

Dog har jeg høstet fordele, der har brudt det egoistiske udgangspunkt:
-nye bekendtskaber
-uforudset viden

Jeg klager ikke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *