Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

med to vabler på størrelse med 20 kroners mønter på svangen. Vabler der er ildrøde og vædskende, der får mig til at tænke på hvordan jeg nogensinde får sko på i morgen inden jeg går på arbejde. Alt dette blot fordi man ville være en god mor og stå på rulleskøjter med ungerne.

Resultatet var ingen dans til familiefesten og en humpende bandende kvinde i dag, hvor vi fejrede min smukke datters fødselsdag. Hun bliver 12 og er nu lige så høj som mig men bruger to numre større sko. Alle var matte i sokkerne, men vi fik spist en godt brunch, lagkage, boller og chokolade samt risengrød til aftensmad, præcst som hun ønskede. Desværre havde vi ikke kræfter til sjov og ballade men på fredag vælter 12 store piger ind af døren til pizza, film og overnatning, så mon ikke hun får sin morskab den dag – trøster den ringe mor sig med af dårlig samvittighed.

Jeg har skrevet det gør og gentager det gerne igen – hun behøver ikke blive ældre nu, tiden må gerne stå stille bare for en kort tid, så jeg kan nå at nyde hende i tide.

Min datter synes at være gjort af et helt andet stof end sin mor, hun er i en alder, hvor døden er gået op for hende som en realitet og det gør hende trist og derved gør det hendes mor trist. For pokker hvor ville jeg skære min højre arm af for at fri hende fra sorger i denne verden.

Min elskede Elisabeth – tillykke med de 12 år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *