Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

En tynd kop the har tagget mig og jeg overvejede, om jeg skulle dukke mig og lade som om den ikke eksisterede – dels fordi jeg ikke kan tagge andre (der er ikke flere tilbage der gider svare, jeg er den sidste) og dels fordi det er jo i bund og grund voldsomt ufedt at afsløre alle sine underlige vaner – skodmeme.
Men jeg leger med så her er memereglerne, som jeg så ikke overholder halvdelen af:

link til din tagger
nævn reglerne i din blog
fortæl om seks af dine særlige vaner
tag seks andre bloggere
læg besked hos bloggerne om, at de er blevet tagget

1. Jeg laver årsbudgetter ikke bare for i år men også for ca. 5 år frem og redigerer dem jævnligt – og ja lige nu har jeg årsbudget til og med 2012. Spørg mig hvilket overskud jeg vil have på kontoen i august 2011, forudsat jeg fastholder, den løn jeg har nu og jeg vil vide det – skræmmende og meget sært.
2. I det hele taget laver jeg excelark for mit liv 5 år frem, det hjælper mig til at holde fast i nogle af de ting, jeg gerne vil nå – f.eks. rejser, ting jeg vil lære eller gøre. Og ja, jeg ved det er frygteligt analt og sært. Bla. har jeg planlagt at lære at synge allerede til næste år – jeg er allerede nu ved at fortryde, at jeg er sær.
3. Jeg smager sjældent på den mad, jeg laver. Dvs. jeg tager alt på fornemmelsen – krydderier, salt og peber. En sjælden gang har det katastrofale konsekvenser, men fremover vil det jo bare hedde sig, at jeg serverer sær mad – meget særtsaltet mad.
4. Jeg futter jævnligt rundt i en musegrå munkedragt, der får mig til at lige en sæk kartofler – både dragten og det, den får mig til at ligne er vitterligt sær, og endnu mere sært er, at jeg frivilligt trækker i den, når jeg er hjemme bag lukkede døre. Det svarer lidt til at gå klædt i en stor lyserød kanindragt – så lidt sært er det.
5. Jeg kan ikke finde ud af at gå med armbåndsur med det resultat, at jeg konstant kigger på min mobiltelefon eller kommer for sent. Jeg har selv tit undret mig – og synes det er sært, at jeg ikke kan gå med et ur, der vejer en 10.del af min mobil.
6. Det mest sære er, at jeg ikke kan finde en sjette sær vane. Man burde vel nok i min alder have nok at tage af – men jeg synes ikke jeg har flere af de sære – resten af min vaner elsker jeg, ligesom jeg synes der er en god og logisk forklaring på dem – især min mange par sko, som jeg helst skal have stående fremme i mit soveværelse. Slet ikke sært…nå!

Og så synes jeg, den her meme er lidt sær.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *