Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Når man fundamentalt svigtes med retraumatisering som resultat, er en af de værste ting, at noget af det man tidligere elskede, nu forbindes til retraumatiseringen. Dvs de nu tillægges en tung symbolik, der giver et alt for dybt stik i hjertet.

En af de ting, jeg var bange for ville have været ødelagt var beot-ggot nori – bedre kendt som kirsebærtræernes blomstring – dels fordi jeg bar en kirsebærgren til mit bryllup og fordi jeg fik et kirsebærtræ i morgengave. Men jeg kan mærke, det er faktisk ok og det er jeg rigtig lettet over – jeg kunne næsten ikke bære, det skulle være befængt med tab og løgn også.

Jeg kan ikke længere nyde:

Murukami
Manchester
Kenya
Broerne over Madison County
Nepal

Jeg skal omstille:

Berlin
CVM

Jeg kan heldigvis stadig:

Rejse
Høre metal, indie og punk
Se kirsebærtræerne blomstre

Åh vi mennesker er så ubetænksomme i de relationer, vi ødelægger. Lidet tænker vi over, at de handlinger vi udfører med al for megen passion har en dyb efterklang hos andre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *