Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Da jeg i sin tid begyndte at blogge var blogger.com det første sted, jeg faldt over. Siden har jeg bruge smartlog og wordpress. De har alle deres fordele og ulemper. I lang tid hældte jeg til en wordpressløsning – jeg skulle være selvstændig skulle jeg, men efter moden overvejelse bliver jeg på blogger og alle de andre hostede løsninger.

Dette skyldes alene det faktum at jeg er ved at drukne i open source installationer, der gud hjælpe mig skal opdateres hvert kvartal for ikke at blive lagt ned at den første og bedste fritidshacker. Jeg orker det ikke – jeg er fint med på idéen om solidarisk udvikling/testning/udbredelse af selvudviklede idealistiske systemer, der skal komme den almene bruger til gode. Men når selvsamme nødder bruger deres fritid på at lægge systemer ned (og ja jeg ved godt, det er med til at finde svaghederne i et system) – så bliver jeg lidt træt i fjæset og begynder en spekulation om softwaren, der holdt liv i sig selv. “Så længe jeg kan hackes, lever jeg” kunne mottoet være.

Jeg har efterhånden alt for mange systemer kørende, og ved at vælge en hostet løsning til min blog opdateres der og udvikles der for mig – jeg behøver ikke tænke på at gemme alle mine mods og hacks. Jeg bliver lidt mere standardiseret, men ærlig talt, hvor mange features and funcionalities har jeg ene kvind brug for når vi taler en ganske almindelig dødelig privat navlepillende weblog?

Summa sumarum – velkommen til en nydesignet EatmyShorts – tag et kig på min hjemmeside også. Intet er endeligt endnu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *