Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Perma Link

HJÆÆÆLP!

Jeg fatter ikke en bønne og jeg vil så gerne gøre denne mand glad.

Hvor placerer jeg denne kode: [a name=”[$BlogItemNumber$]”][/a] – og fortæl mig det nu i babysprog. Jeg har forsøgt at placere den i templaten uden held – jeg har forsøgt at placere den i selve postningen – uden held – hvor pokker skal den hen?

Den anden kode [a href=”[$BlogItemPermalinkURL$]” title=”permanent link”]#[/a] har jeg da sådan ca. fået placeret samt fået indstillet arkivet til at vise den rette sti – men hvordan pokker placerer man den øverste – så den automatisk genererede nummer refererer til den enkelte postning?

Come on guys and gals…en enestående chance for at hjælpe en skurekasse i havsnød…eller sagt med andre ord en Damsell in distress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *