Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

På min spøjse vej gennem livet møder jeg mange smukke, succesrige, velhavende, lyttende, saftige mænd, der alle har det til fælles, de er bange for at miste deres hjerte – eller rettere, de har følt en sorg, de ikke kan tåle at føle igen og derfor holder de tilbage. De mister langsomt evnen til at turde elske og forelske sig igen.

Min sorg er tatoveret ind i mine rynker, men aldrig om jeg vil lade en person udenfor mig selv stjæle den eneste reelle kapacitet jeg har – at elske. Jeg vil elske og forelske mig til jeg dør – om jeg så skal gå gennem tusinde mænd, gennem tusinde øjeblikke. Hver gang vil jeg tillade mig at tro det er for evigt – og i det øjeblik er det. Mit hjerte kan briste tusinde gange – men de mænd, jeg inviterer ind har fortjent, at jeg tillader mit hjerte at briste for dem. Mit kærlighedsliv er et landskab af tusinde angste sjæle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *