Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Med fare for at miste de 1½ læser jeg møjsommeligt har opbygget mig gennem snart 7 år udmelder jeg at EMS ikke længere gider blogge om sit private underliv. EMS kan ikke og har ikke kunnet de sidste 3 år blogge om noget fornuftigt og længe har jeg overvejet at lukke bloggen. Men 7 år med en form for blogning må betyde at jeg holder af formatet og kanalen – så endeligt er jeg bleven voksen og moden nok til at forsøge at være seriøs. Gudbedredet.

Da jeg i sin tid startede med at blogge, bloggede jeg aldrig fagligt. Dels fordi jeg levede at at sælge mine mange tanker om kommunikation (læs konsulent) og senere fordi jeg havde en arbejdsplads der ikke var så glad for jeg bloggede om deres processer. Men sådan er det ikke længere og jeg vil gøre forsøget med at bruge EMS til at blogge om faglige emner. Derfor vil kategorier og tags begynde at opstå og langsomt men sikkert, vil der sikkert opstå flere spørgsmål end svar her.

Kort vil det omhandle ledelse og kommunikation – fordi jeg ved sidste netværksmøde fik den fantastiske aha-oplevelse at lange de fleste virksomheders kommunikationsafdelinger består af 1 til 2 personer og langt de fleste kommunikationschefer stadig er gammeldags PR personer. Ikke noget galt i det men tankevækkende. Et blogindlæg om dette vil følge senere.

Dette betyder også at design etc. vil blive ændret og at jeg derfor har arbejde den næste måned med at definere et ordentligt resultat. Stay tuned.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *