Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Mae Wests berømte citat: “For meget af det gode er vidunderligt” holder kun, hvis man ikke tager tidsdimensionen med. Jeg har for meget af det gode og det er vidunderligt men også temmeligt stressende, for for meget af det gode tager tid og tiden til at nyde det vidunderlige svinder ind.

Jeg elsker mit nye arbejde, jeg tager glad afsted og glæder mig til de opgaver der venter på mig – hver dag. Jeg elsker mine projekter og skriver hver aften på oplæg, foredrag og vedtægter etc. Jeg elsker mine venner og laver gerne mad til dem, dyrker yoga, går i teatret og går på udstilling. Jeg
elsker mine børn og læser gerne højt, kysser og går tur med dem, jeg elsker koreansk kultur og lærer gerne sprog, madlavning og historie. Jeg elsker at lære nye ting såsom kagedekoration, scootcarkørsel og trommeslagning. Jeg elsker i det hele taget alle de ting jeg gør med det resultat jeg ikke har tid nok i livet.

Min hjerne brændte derfor sammen i dag og jeg måtte lige tage mig en ordentlig morfar gennem hele “Købmanden i Venedig”. Godt det snart er påske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *