Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

mand møder kvinde, kvinde møder mand, mand bliver glad for kvinde, kvinde bliver glad for mand og de lever lykkelig til deres dages ende…men næh nej EMS skal selvfølgelig have den let psykotiske Lars Norén version med et tvist af Southpark.

Mand møder kvinde (læs EMS), kvinde møder mand, mand er lettere uærlig overfor kvinde, kvinder falder blindt i med begge ben, mand kysser kvinde, kvinde bliver yderst glad, da kys er en mangevare, hun har hørt man står i kø efter, mand forsvinder fra jordens overflade efter 3. date, kvinde bliver forvirret og fremavler et lettere stalker-gen, håndtpresset mand afslører at skilsmisse med ex-kvinde sker i dette hellige øjeblik og han derfor tilbringer tid med en anden kvinde, der ganske vist ikke længere er hans kvinde men var det indtil for 14 dage siden, kvinde går i baglås og overvejer at hive en gift elsker-mand ind som trøstpræmie, gift elsker-mand viser stor interesse, kvinde afviser ideen om endnu en omgang 2. violin, mand sms’er stadig sporadisk, kvinde responderer og sidder nu med kussehårene i postkassen og spekulerer på hvordan hun i alvideste verden blev rodet ind i den suppedas efter mere end et halvt år med fredfyldt cølibat og ingen mænd.

Det er hermed bevist, EMS drager – sindsyge komplicerede situationer til sig. EMS tager nu en dyyyb indånding og går i cølibat i mindst 14 dage. EMS skal meditere en tålmodighed frem, der ligger hende ganske fremmed og i mellemtiden ville det være fedt at tænke på andet end sex og mænd. Jeg troede libido faldt med alderen.

PS! Kvinde venter stadig på mand tager kontakt – er hun for naiv?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *