Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Den sidste weekend i ferien plejer altid at være noget hø – men min gik faktisk forbløffende godt.

Efter en overraskende invitation lørdag til Copencabana fik jeg læst ½ bog og en invitation til superlækker mad og alkoholfrie drinks, hvilket betød at både mit talent og mine talegaver blve fundet frem. En lækker dag der skabte træthed i dag i min lille hjerne.

Kæresten inviterede på brunch og minsanten om ikke vi fik flere gæster om eftermiddagen. Men både bog og strategier blev læst alligevel – tjek.

Nu lakker ferien mod enden og arbejdet kalder i morgen tidlig – men jeg er klar og glæder mig til at konkretisere alle tankerne jeg har gjort mig. Så er der først ferie om 14 dage igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *