Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Jeg kan lide kaffe og jeg kan lide te. Men kaffe er med tiden nedprioriteret til fordel for den meditative proces, det er at brygge og drikke en god te.

Nu er jeg ikke til små lerpotter og 75 grader vand – jeg er mere til “du tager et glas, lidt vand og vupti”…te uden at det er en tepose vi snakker om, og jeg har derfor opdaget en hel niche af tesorter, der blot kan hældes i et glas, tilsættes kogende vand og derefter består den meditative del i at se blade, blomster og andet udfolde en hel lille opvisning i bunden af dit glas.
Samtidig er det facinerende ved disse tesorter, at de udvikler sig i smag, når du brygger for 2., 3. og 4. gang på de samme blade. De kan altså noget med te – Østen.

Besøg denne teside, hvis du vil vide mere om den slags te jeg pt. drikker i stor stil.

PS! Må jeg anbefale Silver Jasmine Pearls – kan også købes i velassorterede theforretninger i København.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *