Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Jeg blues ved at indrømme det men det er sandt, jeg er blevet blogist – altså racist oversat i bloggerform. Jeg er nået dertil hvor alene udseendet og serversted er nok til, jeg dømmer en blog ude og simpelthen ikke gider læse indholdet, hvor blændende indholdsrigt og fornyende det end måtte være.

TV2 blogs, jeg hader jer alene på udseendet og det faktum I kommer fra TV2-land, I slår Urban-land, der ellers var tæt på at blive anset for at være hadeobjekt nummer 1 og alene det faktum, at I strømmer ind i blogland og tager vores idéer, stjæler vores læsere (og til tider indlæg) og slår alle os andre rigtige bloggeres genialitet og specialitet ihjel, beviser kun, at I burde skrubbe hjem, hvor I kommer fra (nemlig foran TV2s sendeflade). Og nej, det gælder naturligvis ikke dig (hvis du blogger på tv2 blog) – lige præcist dig, har jeg ikke noget imod. Det er alle de andre.

Blogosfæren for bloggere – ned med mediebloggerne.

Disclaimer: Alle ordene her er fiktion, enhver lighed med et andet indlæg er en ren tilfældighed. EatmyShorts garanterer ikke for indholdets validitet og sanitet. Enhver der føler sig stødt eller misforstår ironien bør forlade bloggen med det samme. Alle hadefulde ord her er skrevet af en professionel blogger. Prøv derfor ikke dette derhjemme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *