Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Forældre

Jeg er så småt ved at gå i gang med et af de største projekter i mit liv. Ikke stort i fysisk handling men enormt i psykisk handling. Hvordan det ender ved jeg ikke og om jeg er helt parat til det ved jeg heller ikke, Jeg ved kun at det er et projekt der vil ændre mit indre liv så ganske alvorligt. Jeg søger biologisk forældre.

Tanken har ligget latent længe, og bag handlingen står en indre rejse, der er langt mere kompleks, end jeg selv ville kunne beskrive med ord. Jeg har efterhånden gennemlyst min egen situation i en så alvorlig grad at det både medførte periodevis megolomani og tristesse.

Om det er klogt ved jeg ikke – men jeg ved det er nødvendigt, der hvor jeg er i mit liv nu. Jeg er moden nok, bredskuldret nok, elsker min danske far nok og er fundamenteret nok.

Derfor vil jeg i perioder sikkert skrive om dette emne for dels af kredse mig yderligere ind – rejsen er planlagt til sommer og dels at udskrive al min angst, der er forbundet med et sådant projekt. Nu skal jeg udfylde en masse papirer og kontakte Holt Adoption Center i Seoul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *