Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Forandringer

Knapt nok er kaffen blevet kold fra nytårsaften, hvor jeg højt og helligt har lovet mig selv jeg ikke vil kaste mig ud i nogen projekter af nævneværdig grad – før jeg straks får en umanerlig lyst til at redesigne hele mit lille hjem på internettet. Jeg er kort sagt umanerlig træt af den trælse orange og blå farve både på hjemmesiden og denne blog. Ærlig talt så vil jeg lave noget helt om – faktisk alt om.

Jeg har kastet mine forelskede øjne på dette cms system. Er der nu nogen derude der tænker “jamen helledusseda herrejemini, hun lærte sig selv html for knapt 8 måneder siden – kællingen er splitter ravende tosset” – så har I ganske ret. Så hjælp modtages gerne – faktisk vil jeg uden bluesel gerne overlade opsætning af diverse spidsfindigheder til en helt anden. Jeg vil bare så gerne have noget andet at se på, rode med osv. når jeg klikker ind på min hjemmeside.

Hvis der nu sidder et par behjælpelige sjæle, hvis nytårsfortsæt er at hjælpe damsells in distress…så er denne kone i havsnød. Eller rettere hun erkender sine begrænsninger men alligevel – man har vel lov at ønske – ikke sandt? Gode råd a la “gør det aldrig” modtages også – men jeg er tunghør i værste skuffe.

10 tommelfingre haves, rødvin, evig taknemmelighed og andet godt gives!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *