Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Krop og hoved

En god bekendt vil gerne tage billeder af mig, nu er manden professionel fotograf så sørme om ikke jeg blev en smule beæret, da han sagde, jeg havde en spændende ansigt. Mig…med den flade næse og skæve øjne. Jeg kan konstatere, jeg er til fals for smiger. Lad os se hvad der sker, men jeg glæder mig. Sidst en professionel fotograf tog billeder af mig, betalte jeg i dyre domme og min datter var med på alle billederne. Nu skal jeg vinkles helt alene – jeg føler mig lidt nøgen.

Apropos nøgen og fotografier så tog jeg ind for at se Making Eyes. Den skuffede en smule – billederne var gode nok, men der var ikke megen erotik til stede. Det virkede mere konceptuelt og “artsy-fartsy”. Måske jeg er ved at blive gammel. Men ærlig talt så havde jeg forventet lidt intelligent lir. Istedet tror jeg jeg vil forsøge at frekventere World Press Photo?

Jeg skal skrive en billion ord inden mandag og i morgen har jeg to aftaler lørdag samt to aftaler søndag – jeg når det ikke og er derfor på nippet til at droppe eksamen i Change Management – selvom jeg har læst alle bøgerne. Måske den himmelske inspiration rammer mig i nakken, så jeg får banket det af alligevel. Derudover skal jeg have købt kalendergaver til mine mange unger og lige så stille forberede julens ankomst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *