Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Bibeskæftigelse

Jeg har startet en lille bibeskæftigelse, jeg er nemlig ganske pjattet med at sætte ting på vers. Det er indtil nu gået ud over venner og bekendte ved festlige lejligheder, men grundet manglende flow i pengekassen, springer jeg ud i det og gør det til en betalingsbeskæftigelse – næsten da. For tro ikke at I, mine fine venner, slipper for min hjemmegjorte lyriske åre ved de rette fester. Faktisk regner jeg ikke med at blive særlig rig på dette heller, for det er endnu et af mine små projekter, jeg aldrig bliver færdig med at pusle med.

Første job er i hus, der blev budt hele 100 kr ved magentas auktion, desværre går pengene ikke til mig, men til en nødstedt weblogfælle. Hvad gør man ikke for andre. Nu er jeg ikke så vild med at man bruger nettet til at hive penge ud af folk til obskure formål, som at dække personlig gæld eller få råd til større bryster. Men i dette tilfælde gør jeg en undtagelse, for det var rent faktisk magentas bedste venner, der havde sat det hele i værk og lagt både krop og sjæl til i bogstaveligste forstand. En sådan handling af næstekærlighed kan man jo ikke sidde overhøring, medmindre man har et hjerte af loddetin.

Men tilbage til poesien. Jeg glæder mig til at digte løs – jeg mangler kun at lægge gode eksempler ind og her er der lige det lille problem. Jeg har rent faktisk ikke gemt de ting, jeg har skriblet gennem årene til andre. Nå men det er vel til at overkomme, jeg må sætte mig ned og digte igen.

Jokke var mere værd end min lyriske åre – det kan godt ærgre mig lidt, men hvad, billig svedig sex har altid solgt bedre end den smalle franske kunstfilm 😉 For at der ikke skal herske nogen tvivl så er jeg helt sikker på, at Jokke er alle pengene værd og mere til – og så har jeg endda aldrig testet hans kogekunst – men godt selskab der er han. Ak hvem der havde været en fri fugl med 450 kr. der brændte i lommen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *