Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Busser og hende har et venskab, der kan gøre en…varm om hjertet. Det fik mig til at tænke på, at jeg altid har haft venskaber, der går i fuck. Enten bliver jeg frygteligt skuffet eller også bliver mine venner det.

Jaja nu ved jeg godt jeg kommer til at lyde som den onde heks fra Hans og Grethe, der lugter. Og det er heller ikke for at jamre, for jeg har rent faktisk venner – gode, søde, dejlige venner og masser af ditto bekendte. Faktisk kan jeg ikke få nok af dem, mest fordi jeg finder de fleste andre mennesker så frygteligt interessante. Men måske mine idealer for venskaber er urealistiske.

Jeg har det med at forelske mig noget så frygteligt i mine venner og få denne lyserøde barbidrøm om, at det skal holde for resten af livet – og det gør det naturligvis aldrig – dels fordi livet er så flygtigt – så ting skal rinde ud og dels fordi jeg glemmer, at tage mine venner i ed. Så skuffelsen når det går i ged, er min alene, og jeg er ikke så omgængeligt et menneske, som jeg bilder mig selv ind. Men venskaber ændrer sig og måske jeg blot er en rigid romantiker- jeg vil ikke have de ændrer sig – jeg ønsker at fastholde momentum og genopleve ekstasen i at være sammen med sin bedste ven. Deusuden har mine bedste venner det med at bosætte sig meget langt borte. En frygtelig dårlig vane, måske lugter jeg lidt alligevel?

Venskaber er gået i stykker pga. vokseværk i livet, løgn, andres indblanden og berøringsangst – måske det er naturens gang, men jeg ville da unde andre at have et venskab som Busser og hende har det. Desuden forstår jeg hende – Busser er et dejligt menneske og må være en rigtig god ven at have, og måske en dag jeg gør mig fortjent til, at han også bliver min ven…hvem ved? Indtil da øver jeg mig gevaldigt i at være en god ven; men det er faktisk svært; egoisme, snævertsynethed og småborgerlighed står frygteligt meget i vejen og spærrer udsynet.

Min kæreste er min ven, men det at han er min kæreste, spærrer også udsynet til tider. Men jeg kan ikke leve uden ham.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *