Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Jeg græmmes, her var det eneste jeg kunne komme i tanke om at smøre min kæreste ind i uden at skulle få kvalme ved at slikke det af – jordbær. Gode sunde danske jordbær og så viser de sig ikke at være så sunde endda.

Goddam, jeg kan fortvivles over dumhed – vi har efterhånden forsket så meget i økosystemet, at vi ikke er i tvivl om, at alt hvad vi poster ud på vores marker ender tilbage på bordet i en eller anden usund form. Alligevel fortsættes dette under økonomiens fromme velsignelse. Dette er vitterligt illustrationen af strukturens dumhed. Vi har sat os i en financiel struktur – og lagt værdi i afkast og omsætning i en sådan grad, at almen fornuft og viden tilsidesættes.

Jeg er udemærket klar over, at økologisk mad ikke kan klare det lille problem, men jeg ville ønske at vi ind imellem kunne tage ved lære og vitterligt lære. Hvor svært er det at kombinere forskellige vidensgrene, og til tider finde ud af, at hvad der er økonomisk forsvarligt ikke altid er det bedste for menneskeheden. Ak, man kommer jo til at lyde helt frelst, men jeg hopper ikke altid på den med, at alting vil blive dyrere – ærlig talt, penge er et symbol for udveksling, vi selv har opfundet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *