Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Venner har jeg ingen af, men så er det godt der findes bloggere 😉 Faktisk kommer jeg ikke for den absolutte råhygge og megen latren – men simpelthen for al den viden og højintellektuelle ånd, der udfolder sig så yndefuldt på stedet.
Bl.a. fortalte denne mand mig, at jeg skriver indigneret om 3. verdens undertrykte shortssyende børnearbejdere – så det må jeg vel hellere komme i gang med, fordi jeg er en så letpåvirkelig, svag og undseeligt – tja nærmest en lidt sky person, der sjældent kommer ud og derfor bliver så benovet, når folk siger så pæne ord om mig.

Indigneret indlæg:

Hvordan kan det være, at når folk køber et par shorts til 39,95 i “Tøj og sko” til deres børn regner med de er produceret af voksne overenskomstansatte vesteuropæere? Jeg mener, hvis man kan bare lidt matematik og kan regne ud at forretningen har en kommision på ca. 75%, så er der ca en rund 10’er tilbage, hvis man så skal trække transport, mellemhandlerfortjeneste, produktion, fabrikkens kommision samt materialeforbrug fra – hvor meget tror du så, der er tilbage til lønning? Kan du sige ½ riskorn. Tror du en voksen mand kan leve af ½ riskorn? Det tror jeg ikke, ergo må det være børn, ensige meget små børn der producerer disse shorts – og siden det nu er ½ riskorn vi taler om, kan vi så ikke konkludere det er børn fra u-landet?

Godt så! Her på Eat my shorts vil jeg gerne udtrykke min harmdirrende vrede over misbruget af ensige meget små børn i produktionan af shorts i ulandene – STOP DET!

Nå men ud over det kan jeres kgl. hofrapporter rapportere at Venture havde en grå skorte på, Acutecut var prydet med en kasket og hattehår, Dalager i diskret selvkreeret lyseblå trøje af blødt fabrikat, Wannabee gule DK sko, /many lyste op med selvfarvet hår, Palnatoke lyste op med et glad smil, Voller havde en tør tysk humor og dårlig hukommelse, Pinds førte en snak bag ryggen, Tante Lilla prominerede uden paryk, Asynkron prominerede med slet intet hår, frk. andersen fremlagde en klar Århusiansk humor, Webmercial luftede klædelige stjernenykker, Plok var besmykket med briller den dag, Randises med andre stjernenykker samt et rotteskind, monolog reklamerede med en øl i hånden, jdrengen kendetegnet uden alkohol overhovedet, visitsen kom uden solbriller, Oschlag kom med en udsøgt dårlig humor og selvindkøbt slips som katten havde leget med, Romme stylet ud med briller og blomstret skjorte, Pollas så ikke særligt supekt ud men lidt venstreorienteret, Bering brillierede med en usædvanlig uhyggelig synsk evne for Dalagers udsmykningsgenstande, Branimir med et mod til ikke at fatte en bønne samt undertegnede med en høflig og stilfærdig optræden *host* – der var sikkert flere tilstede og de må gerne slå mig hård oven i hovedet for ikke at huske dem, men det var hvem, jeg umiddelbart fik snakket med.

Derudover var vi fuldstændige nøgne –

fordi vi alle præsenterede os ved fornavn, hvilket ikke sagde nogen noget og det gik jo slet ikke – heldigvis var Dalager mand for en lille nem selskabsleg og så kom latteren frem, for forinden havde vi jo slet ikke moret os!

Emner var: mormors kælder, dokumentarfilm, øl, den nostalgisk lyd af modem, røg og dens væmmeligheder, ex-koner, manys bæbrune, stavefejl, kommafejl, Jes Dorphs kæderygning, min pris som uøvet prostitueret, fotos, selskabslege. SMillas klit og sikkert en masse andet, som jeg er gået glip af.

Stjernekommentaren kom fra Frk. Andersen: “Nu læner du dig vist op af en øretæve” (på bredt århusiansk).

Når jeg nu selv skal sige det, så var jeg jo et stjerneeksempel på falsk beskedenhed, holdets eneste B-blogger, stilfærdig og uselvisk fremtoning med en ydefuld og diskret latter garneret med sublim humor – kort sagt, jeg havde det vidunderligt! Så kan jeg lære det, kan jeg.

Bortset fra det, så skal jeg bage boller, lave 2 slags marmelade, dække forårsbord, lave lasagne til 12, is med pandekager og smile hele eftermiddagen – min smukke papdatter holder 9 års fødselsdag – vi har spist morgenmad og givet gaver. Hun blev glad og nu ser alle ungerne en af gaverne – en disneyfilm, så mor kan få ro til at lave mad i køkkenet – strategisk udtænkt passifciering. I guder,hvor er de unger dog møgforkælede!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *