Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Jeg overvejer om jeg i sin tid tog en forkert uddannelse, eller rettere om det er på tide at genuddanne mig. Jeg har været utroligt glad for min humanistiske uddannelse og har klemt så mget ud af den som overhovedet muligt. Men da jeg i bund og grund gerne vil rejse ud i verden og handle, så kunne jeg faktisk godt tænke mig at tage en sygeplejerske uddannelse eller anden sundhedsfaglig uddannelse, der på et rent lavpraktisk plan kunne komme til nytte, hvorend jeg rejse hen.

For ærlig talt, når du står ude i felten og gerne vil kæmpe for menneskerettigheder, så er det fint at kunne kommunikere, citere de rette tænkere og alt det gejl, men når folk begynder at dø om en, så mangler jeg ærlig talt nogen værktøjer, der ikke kun kommer ud af munden og hovedet, men også kommer ud gennem hænderne.

Nu tror jeg ikke det offentlige vil bekoste en 3½ års uddannelse på mig i min alder, så er der nogen der ved hvordan man kunne bygge en sådan profil op – helt lavpraktisk – udenom det almene uddannelsessystem?

2 Comments

  1. Er det ikke noget med at sygeplejerske kan få merit overført når de skal læse på RUC og forkorte uddannelsen pga. deres baggrund. Kan man ikke kræve at det samme sker den anden vej? 🙂
    Men i øvrigt, super spændende overvejelser! Håber det kan lade sig gøre for dig..
    Knus

  2. Hvad sker der egentlig med mit navn? Kan computeren selv generere det 🙂 Mærkeligt! Nå, anyways.. Der skulle stå Eka i stedet 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *