Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

..savner jeg ros, ikke sådan rygklapperros men ros, fordi jeg evner…et eller andet. Faktisk får jeg allermest ros på mit arbejde, endnu en grund til at stå op hver morgen kl. 6, men ærlig talt bør det ikke være ens kæreste, børn og familie, der roser en mest – på den ærlige og kærlige måde?

Mine venner er fantastiske, de roser også – en skam jeg kun har to og den ene rejser hele tiden. Mine børn er blinde og døve og modellen er egentlig at det er mig, der roser dem, hele tiden. Kæresten er hård, så der står den på kontruktiv kritik og kærlige blikke og resten af familien er født uden munde, tror jeg.

Så, ros lidt mere – ikke sådan påtrængende skingrende, men det ville være dejligt at ikke alt ligger i underforstået. Bortset fra det så venter en dejlig weekend med fødselsdag og venindesladder.

3 Comments

  1. Åh..hvor jeg forstår hvad du mener, Danskere er bare ikke gode til at give ros, tænk nu hvis man kom for tæt på….
    Men jeg vil gerne lige rose dig, dine inlæg får nok det største og varmeste smil frem på mine læber, du er knald god til at skrive;-)

  2. resten af din familie er ikke født uden munde, men de burde være født uden munde fordi det de har at sige er så åndssvagt. undtagen morfar han er fantastisk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *