Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Jeg må indrømme jeg er en shopaholic. Ikke at jeg konstant overkøber, men mere jeg får en slags kortvarige interesser og så køber jeg ALT, der hører til for så at miste interessen igen. Det betyder jeg har make up til en hel skønhedssalon, tøj tog sko til en mindre hær, hæklenåle i alle størrelser, kagedekorationsudstyr der er en konditor værdig og køkkenudstyr til en mindre industrikøkken.

Jeg ved ikke hvad der sker, men jeg tror jeg kan lide processen med at planlægge og indkøbe og lære det nye. Når så der reelt skal produceres, så går glansen af Sct. Gertrud.

Så jeg bliver lige nødt til at specificere mit kyskhedsløfte udi shoppingens lyksaligheder, for naturligvis faldt jeg i, mens jeg var i USA – dog slet ikke i den grad jeg normalt ville falde i, men et par sko, en foundation, en øjenskygge og 2 kjoler kom med hjem – hvilket er latterligt, for jeg kunne knapt presse mine kjoler ind i skabet og jeg bruger så sjældent makeup. Så i weekenden skal der ryddes ud i tøj- og skoskabet, og der skal sælges eller byttes.

Jeg må ikke købe flere rejser – jeg skal til Berlin og Stockholm i foråret og Egypten til vinter – det må være NOK. Slut prut finale.
Jeg må ikke købe nye kufferter – de gamle jeg har skal slides op.
Jeg må ikke købe mere tøj, sko og makeup – SLUT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *