Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Efter et ualmindeligt hårdt efterår bukkede jeg under i denne uge. Min krop gjorde ondt, jeg kunne ikke sove, tirsdag havde jeg 2 svimmelhedsanfald, min slidgift blussede op og jeg havde lyst til at tude i utide. Mit sædvanlige energiske jeg lå helt under gulvbrædderne så kl 4 natten til onsdag meldte jeg mig syg grundet stress.

Det har jeg ikke prøvet før, så det var ikke uden dårlig samvittighed. Men jeg kender mig selv og når min krop reagerer på denne måde, så er det fordi den er ved at lukke ned. Nu er der lagt et forebyggende program i næste 4 dage. Saunagus, yoga, meditation og besøg hos små babyer – så kan jeg da kun regenerere og blive glad igen.

Min krop emmer ihvertilfald “AHHH” efter 1 times saunagus og jeg har formået ikke at logge på arbejdsmail, men set Mr. Magoriums Wonder Emporium, spist lækker økochokolade, rester af koreansk mad og venter nu på lækker thaimad. Det skal nok gå alt sammen.

4 Comments

 1. Hold ud. Og lad være med at slide dig selv op. Hvis du får stress af dit arbejde, så sig op. Seriøst. Med mindre du er brandmand eller noget i den stil, er der ingen grund til at sætte dit helbred på spil.

 2. Åh, det er jeg da ked af at høre – men som du selv er inde på, er det ofte en Blessing in disguise, når det sker.

  For mig var det i hvert fald rigtig, rigtig sundt at opdage, at jeg er undværelig på mit arbejde, så fanden heller knokle sig halvt til døde.

  God bedring

 3. Det er modbydeligt, sålænge det står på, men det ser ud til, du er god til at rekreere. Hvordan kunne jeg nogensinde være i tvivl om det 😉

  Rigtig god bedring, C.

 4. Tak til jer alle 3, den med ikke at være uundværlig har jeg endnu ikke helt erkendt, måske det kommer hvis jeg er væk 1 måned *s*
  Jeg kan ikke sige op, dels er jeg faktisk glad for mit job og dels er jeg alene om at slæbe guldet hjem til knaldhytten. Men jeg kan passe på mig selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *