Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Min søn har fået konstateret katteallergi – derfor står vores to 1½ års kun lettere overvægtige indekatte uden hjem. Begge katte er øremærket, vaccineret, steriliseret/kastreret, børnevenlige, renlige og meget meget kælne. De er begge trænede til børn i alle aldre, hankatten Båt er usædvanligt kælen. Begge er de vant til at bo i lejlighed.

Skulle nogle af jer have overvejet at anskaffe kat, så er disse to et godt bud. De kender hinanden og kan derfor underholde sig selv, mens familien er på arbejde – de har ingen underlige nøkker og glad for at bruge kradsebrædt. Båt vil gerne kæles for og Dyt er god til at lære små lege.

Kattene er helt almindelige gårdkatte, hunkatten Dyt er grå med hvid hage og poter og hankatten Båt er kulsort med en lille hvid plet på brystet. De står for at skulle ryge ud på Ingers Kattehjem, men der får de kun lov til at være i 3 mdr. så aflives de. Derfor vil vi allerhelst afsætte dem privat til en kærlig familie – da de vitterligt er yderst søde og børnevenlige katte.

6 Comments

 1. Jeg ved det, jeg ligger her med Båt ved siden af mig 😉

  Har haft ham siden juli 2018

  Stadigvæk usædvanlig kælen.

 2. Årh Båtter – jeg hørte han havde det godt gennem Lisa – Dyt klarede desværre ikke flytningen, men hun havde også det mest sarte sind – Båt var tilgengæld en utrolig kælen sød hankat – en smule enfoldig – men det kan være han er kommet efter det 😉
  Begge mine børn græd som pisket, da de flyttede.

 3. Stadigvæk en smule enfoldig, og heller ikke særlig legesyg.
  Men nu er han jo efterhånden også en lidt ældre herre på 14 år.
  Men flyvende ting, fugle og stankelben mv er MEGET spændende.
  Den mest rolige og ikke sky kat jeg har mødt.

  Han elsker dåsefisk som tun og makrel.
  Han bryder sig ikke om at blive løftet op eller at ligge på en, men ligger ved siden af en.

  Men jeg ville bare fortælle at han har det godt og er utroligt højt elsket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *