Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

…er lige nu en ubeskrivelig angst for næste skridt af min gigantiske rygtatovering. Det gjorde ikke bare ondt – det var lige før det tenderede at slå presseveer i 11 time.

3 timer med en kniv i ryggen – sig mig er der ikke en eller anden happy-pille man kan tage inden, jeg DØR! Min kæreste var ikke imponeret, min tatovør var ikke imponeret, jeg var ikke imponeret og de få gæster der kom forbi så lidt chokeret ud.

Næste gang jeg får en hjerneblødning, hvor jeg skal leve en drøm ud – STOP MIG!

Comments

  1. Nogle gange er det ikke processen, men resultatet der gælder 🙂

    Glæder mig til at se det færdige resultat… Eller på billeder i hvert fald..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *