Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Blogrollen er opdateret til og med H – og så er armen lam for denne gang. Nyd det så længe det varer, for arkitekturen er lagt for en samling af mine mange lamme hjemmesider, og så renses der ud i unødigt info-spam fra min side.

Min hjemmeside blev skabt i et af de dersens lykkerus over at jeg kunne kode i html. Siden er jeg blevet lidt klogere (sagde hunden) og kan se at jeg i beruselsesn ulidelige lyserøde skær for det første lavede en meget grim og uoverskuelig hjemmeside og for det andet spammede folk med unødig information. Nu er kimen lagt og en gang i det nye år tager jeg mig sammen og designer gøjemøget også. Jojo, det kan kun blive bedre.

Note til mig selv:
Ny bestyrelsespost i dag, så der er mere arbejde på vej.
Uddannelsesmaterialeansøgning skal revideres i den kommende uge.
Oplæg til 2 taler skal laves

Jeg bruger ofte bloggen som en dosmerseddel alene fordi den har den fordel at den kan tilgås alle steder fra og rettes. Af sammen grund vil jeg installere og bruge wiki som mit online inspirationsværktøj, da jeg fra alle arbejdsstationer kan reviderere tekster og lister under udarbejdelse. Så slipper jeg for tonsvis af excelark, der sendes frem og tilbage. Men kender I et wikiværktøj, der kan installeres af en tåbe som jeg og kræver det noget særligt af dit webhotel?

Min tandlæge har forstrukket min kæbe og nu gør den ondt????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *