Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

ikke kom længere med det redesign af min hjemmeside, så skyldes det nok at min grafiske øje er ca. så talentfuldt som en gammel ost.

Jeg har intet mod at rode med koder og deslignende, men at finde ud af hvilke farver der passer sammen og hvilke kanter der skal være hvor, får mig til at falde i staver over mine cornflaskes og tænke på, hvor syret det ville være og hvilke konsekvenser det ville få, hvis mikrobeverdenen havde evnen til reflektion.

Jeg ville gerne være bedre til alt det visuelle – det kunne være, det smittede af på mit hjem, min tøjstil og ikke mindst mine mange internetsider. Så nu hvor jeg er igang med den store opspiffning af Charlotte – så kan jeg vel lige så godt lægge en femårsplan, der indeholder en forbedring af det visuelle – ikke at jeg vil blive kønnere af det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *