Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Man skulle tro at at mobiltelefoner blev mindre med tiden, men ikke hos mig – næh nej, der går vi den anden vej. Kom ikke og sig jeg ikke er med på noderne.
Først havde jeg sådan en, så fik jeg den her som jeg faktisk har været rigtig glad for selvom gps-funktionen aldrig har virket optimalt.

Fælles for dem er at de er nogle pæne klodser, der vejer godt til i en håndtaske og næsten er umulige at få ned i en lomme – og nej, jeg går ikke med for stramme bukser.

N95’eren synger på sidste vers. Bagdækslet holdes på med tape, højtalerfunktionen kan kun justeres gennem mit headset og den forbinder sig ikke til computeren længere, hvorfor alle billeder sendes via email. Meget besværligt. Nu er det så meldt ud at jeg kan få denne her – nooooooooooooooooooooooooooo…hvad er det ved små feminine hænder, tasker etc. man ikke forstår på mit arbejde?
Ganske vist er det træmænd hele banden, men vi skriver 2009 – det burde være muligt at få en lille fiks smartphone, der kan det hele og har et godt kamera samt synkroniserer til …. lotus notes….pis….ok, hit med htc’en. *SUK*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *