Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

fra børn og fulde folk – og det var sandheden som en 5 årig dreng spontant sagde til mig, da han udbrød: “du lugter dårligt” – jeg lugter råddent, gør jeg (Elisabeth Arden var ikke brand nok til at skjule det). Indenfor de sidste 1½ år har jeg taget 10 kg. på og det er jeg lidt træt af, så jeg er begyndt på min famøse “øg-din-forbrændingskur”, og den har seriøse bivirkninger.

Anyway….Atkins, South Beach, Rigshospitalskuren – kært barn har mange navne, men fakta er jeg kører 14 dage uden kulhydrater og mange flere proteiner. Jeg tror ikke det er sundt i det lange løb, så løbet bliver ikke langt, men der skal brændes noget fedt af, inden jeg erstatter de simple kulhydrater med de komplekse og det lugter ganske simpelt helt ad helvede til.
Min krop er gået i chock over ikke at få sukker, jeg selv er gået i chock over de mængder kød, jeg skal spise, børn og kolleger siger til mig, jeg lugter dårligt – tjuhej, det skal nok gå fint. Om 1 uge må jeg spise advokado og nødder og om 2 uger bær – nøøøhj hvor skal jeg spise mange jordbær i år. Men indtil da må mine nærmeste leve med en let rådden hørm – ikke særligt feminint eller charmerende.

Det med femininitet og kvindelighed har nu aldrig bekymret mig synderligt, jeg føler mig lidt som Cameron Diaz – alle forventer en småtspisende perlelatrende yndefuld kvinde når jeg træder ind med mine små 150 cm. men de får istedet en grovædende, storbøvsende, til tider pruttende drengerøv med en dyb stemme og humor som en sjakbajs. Nu mangler jeg kun at brække min næse et par gange – men mon ikke jeg ikke også skulle være mand…æhhh kvinde for at klare det?

Nå, der skal arrangeres 3-kamp til på lørdag, jeg har pingvinfodbold klar men mangler 2 andre sjove lege – nogen forslag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *