Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

har klappet i hænderne over Københavns kampagne mod cykeltyveri. Særlig deres definition af begrebet hykler styrker mine tanker om det offentliges skudsikre evne til at skabe fuldstændigt elendige slogans.

Men et eller andet sted sidder der et bureau og tjener penge på elendigheden og jeg vil også have en del af kagen, hvor ildelugtende den end er. Derfor byder jeg hermed ind på offentlig licitation af Købehavns kommunes fremtidige potentielle kampagner med følgende spinn off effekt kampagner:
“Kun en ambivalent er inkontinent”
ambivalent: det er sådan en som synes det er cool at de ikke rigtig ved om de vil tisse eller ej og derfor ender med at sjatpisse i bukserne. Super uheldigt.

Jeg er sikker på, jeg har flere, hvis jeg anstrenger det yderste af min intellektuelle kapacitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *