Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Jeg har i den seneste tid fået tid til at arbejde kreativt og det har været og er som et forfriskende brusebad i mit indre. Men er du gal, hvor suger de kreative processer megen tid og energi – langt det meste af en dag kan gå med at gå og nulle rund og så får man redigeret 20 sekunder eller skrevet 3 linier – det var så den dag. Men det er den eneste måde – hver dag at se på processen og så lade det komme ud, der trænger sig på – redigering redigering redigering.

Men uanset, så er 2013 året hvor det kreative skal ud og leve – ikke at jeg skal leve af det, men det skal ud blandt andre. Jeg har mødt en skrivegruppe, som jeg håber vil sende mig den rette vej, jeg har sendt ting ud til publicering og til andre kunstnere – og så laver jeg faktisk ikke andet end at suge pt. Suge inspiration, suge idéer, suge alt ind. Jeg er åben og fri.

Livet vil mig det godt kan jeg mærke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *