Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Lige siden jeg forærede kæresten en Canon EOS 10D har jeg måtte sande at mænd og deres legetøj er helligt – om man må låne skidtet – nix! Om de gider tage de billeder man beder dem om – nix! Om det kan tage de billeder, man havde udtænkt i hovedet – nix!(dette kunne evt. også skyldes fotografens evner..hmmm)
Nu er jeg udover at være gal i skralden, nødt til at anskaffe mit eget for at få taget de billeder, jeg har brug for (det minder mig lidt om konebilerne- der altid er de mindste og ældste biler i husstanden).

Spørgsmål er: Hvad skal man vælge?

Kameraet skal bruges til:
– At tage billeder udendørs og indendørs af børn, kæledyr, ting (ofte tæt på) og sjove episoder
– Dokumentarbilleder af lokaliteter og landskaber
– Ind imellem at tage et billede man synes er godt – udtænkt eller tilfældigt

Kameraet skal kunne:
– automatisk stille skarpt hurtigt
– være i en håndtaske
– bæres af en svagelig doven kvinde
– købes for penge (loft er 3500 kr.)
– selv regne ud hvornår blitzen skal slås til
– have en menufunktion, der er overskuelig og intuitiv
– tåle hårdhændet behandling
– tåle at blive lånt ud også til børn(læs det skal ikke være så fint at jeg vil tude snot over det forsvinder)
– skyde billeder til print i nødstilfælde
– være bare lidt pæn
– samarbejde med alle computere
– gerne have en eller anden lille fed feature man kan tillade sig at prale lidt med

Så nu må I gerne give mig gode råd…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *